Taito Kainuu ry

Kainuun käsi- ja taideteollisuus yhdistys perustettiin 1908 ja on toimialallaan yksi vanhimmista yhdistyksistä. Yhdistys on jäsen valtakunnallisessa käsi- ja taideteollisuusliitossa Taito ry:ssä, jonka arvot: luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme Kainuussa.

Toiminta-ajatus on luoda harrastusmahdollisuuksia käsitöistä kiinnostuneille sekä edistää kainuulaista käsityökulttuuria ja – yrittäjyyttä. Toiminta-alue on Kajaani, Kuhmo, Suomussalmi, Ristijärvi, Sotkamo, Paltamo, Puolanka ja Hyrynsalmi. Taitokeskus sijaitsee Kajaanissa ja Taitopajat ovat Puolangalla ja Ristijärvellä.

toimitamme osa-alueita ovat:

• käsityökurssit ja pajat
  • asiantuntijapalvelut
  • tuotesuunnittelu ja –kehitys
  • yhteistyö paikallisten ja kansallisten toimijoiden kanssa
  • näyttelyt ja tapahtumat
  • kuntouttava työtoiminta

Jäsenyys ja jäsenedut

Yhdessä jäsentemme kanssa pystymme edistämään aineettoman kulttuuriperinnön jatkumista ja kainuulaisen käsityöperinteen säilymistä. Käsitöiden tekeminen tekee hyvää ja yhdessä tekeminen vielä parempaa!

Jäsenmaksu kalenterivuodelle on 40€.

Jäsenedut:

• 50% alennus kurssimaksuista
  • kolmas kurssi ilman kurssimaksua
  • 10 maksutonta kudontapäivää
  • Taito –lehden tilaus jäsenetuhintaan

Hallitus 2019-2020

Taito Kainuu ry:n toimintaa ohjaa hallitus. Yleiskokous valitsee hallitukseen neljä (4) jäsentä kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Sanna Arffman, puheenjohtaja

Marjatta Meriläinen, varapuheenjohtaja